Logo

Risvandgrød med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l vand
110 g (ca. 11/4 dl) grødris
2 spiseæbler
ca. ½ tsk salt.
Tilbehør: sukker, mælk.

Kog vandet i en tykbundet gryde.
Drys risene i det spilkogende vand ved konstant omrøring.
Dæmp varmen og læg låg på gryden.
Rør af og til.
Skræl æblerne, skær dem i både og skær kernehuset fra.
Skær æblerne i store terninger.
Læg æblestykkerne i grøden efter ½ time.
Viderekog grøden 10-15 min. til risene er møre.
Sluk for grøden. Smag den til med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (17 stemmer)
Siden er blevet set 8.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her