Logo

Roastbeef- og rucola crostini med oliven- og rød peberrelish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 spsk grillet peberfrugt på glas

6 sorte oliven

1 ½ tsk timian

1 spsk rødvinseddike

150 g blød gedeost

16 skiver baguettes

30 g rucola

16 skiver roastbeef


Hak de grillede peberfrugter og oliven.

Bland de to sammen med timian og vineddike i en lille skål.
Gem lidt gedeost til pynt.

Resterende ost smøres på de ristede baguetteskiver.

Fordel rucola på skiverne.

Fold roatsbeef-skiverne, så de passer til baguetteskiverne.

Krydr let med salt og peber.
Top hver baguette med gedeost og en anelse peberfrugtrelish.

Arrangér crostini på et fad og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her