Logo

Roastbeef med forår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 små nye kartofler
250 g grønne bønner
1 bundt radiser
1 bundt forårsløg
2 spsk grovkornet dijonsennep
1 spsk lys vineddike
4 spsk olivenolie
Salt
Peber
Estragon
1 stk roastbeef
2 spsk urtekrydderi (eks. Santa Maria)
Smør
Bouillon (eller vand)
Krydret mayonnaise

Kog 450 g små, nye kartofler og skær dem i halve, når de er blevet kolde.
Riv 250 g kogte, grønne bønner op fra den spidse ende, så de bliver delt i to.
Bland kartoflerne med bønnerne, 1 bundt hakkede radiser og 1 bundt forårsløg, der er snittet fint.
Pisk en dressing sammen af 2 spsk grovkornet dijonsennep, 1 spsk lys vineddike, 4 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber og ¼ tsk stødt estragon. Vend den i salaten.
Pensl 1 roastbeef med olie.
Tril den i 2 spsk urtekrydderi (fx. Santa Maria).
Brun den så godt i smør på alle sider i en tykbundet gryde.
Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæmp varmen, læg låg på, og steg kødet 45-60 min. - vend det jævnligt.
Brug stegetermometer, centrumtemperatur: 55-60°C.
Tag kødet op og lad det hvile mindst 15 min.
Skær roastbeefen i skiver og servér den med krydret mayonnaise og forårssalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her