Logo

Roastbeef moderne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
3-4 skiver roastbeef
3 skiver tomat
20 g (2 håndfulde) sprøde løg
½ hårdkogt æg

Kom roastbeefen på brødet.
Læg tomatskiverne midt på roastbeefen og skær det halve æg i både.
Placer 3 både på hver side af tomatskiverne.
Læg de sprøde løg på tomatskiverne.

Sprøde løg:
Skær 1 løg i tynde ringe.
Skiverne skal helst have samme tykkelse.
Pil ringene fra hinanden.
Varm lidt salatolie til næsten kogepunktet i en gryde.
Kom løgringene i olien lidt ad gangen PAS PÅ, det sprøjter meget, når ringene lægges i. Løgringene er færdige, når de er blevet gyldenbrune.
Tag ringene op.
Spred dem ud på køkkenrulle og drys med groft salt.
Er der sprøde løg tilbage, kan disse opbevares et tørt sted i køkkenet - ikke i køleskabet, så bliver de bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her