Logo

Roastbeef moderne -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
3-4 skiver roastbeef
3 skiver tomat
20 g sprøde løg (skæres i tynde ringe ogfrituresteges)
½ hårdkogt æg
 
Læg roastbeef-skiverne på brø­det og placer tomatskiverne påmidten. Skær det halve æg i 4-6 tynde både og fordel dem på hver side af tomatskiverne.
Drys de sprøde løg over tomatskiver­ne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her