Logo

Rokke med løg og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.2 kg flåede rokkevinger
salt, peber
hvidvin
1 gulerod i skiver
2 laurbærblade
1 løg i ringe.
 
Sauce:
300 g champignon
50 g smør
1 spsk fiskesennep
salt, peber
1 bdt hakket persille
kapersbær
 
Tilbehør: kogte kartofler med persille og fiskesennep
Pynt: kapers 
 
Hug eller skær vingerne i passende stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber og læg gulerod, løg og laurbærblade ved.
Hæld ca. 1 dl hvidvin og 1 dl vand over fisken.
Dæk fadet med alufolie og lad fisken dampe i ovnen ved 200ºC i ca. 20 min. Prøv om den er mør.
Imens skæres champignonerne i skiver og de svitses i smørret.
Tilsæt sennep.
Når fisken er færdig, tages stykkerne op med en hulske og lægges på et
fad og holdes varme.
Gulerødder og løg kommes op i gryden med champignonerne.
Kog fonden ned, og når den er kraftig, hældes lidt i champignonblandingen.
Smag til.
Hæld saucen over fisken og drys med persille og nogle kapers.
Servèr kogte, persilledryssede kartofler og fiskesennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her