Logo

Rosmarin-whisky sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. piskefløde (ikke mad fløde)
ca 1-2 små tomatpuré.
Rosmarin
whisky
 
Find en stegepande frem.
Kom fløden på den kolde pande og tænd så panden til fløden småkoger.
Tilsæt da god tomatpuré til den smager godt af tomat. men ikke for kraftig en smag,
tilsæt da rosmarin, der skal bruges en del... men stadig efter smag.
Lad dette småkoge til saucen er god tyk. Tilsæt lidt whisky.
 
Tips: Det skal gå lidt hurtig når først det koger, da fløden hurtig bliver tyk. Smager fremragende sammen med en lækker steak og bagt kartoffel eller flødekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her