Logo

Rosmarinbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksekød
1 spsk hakket løg
1 spsk hakket persille
2 tsk rosmarin
50 g smør eller margarine
salt
peber
2 dl bouillon eller vand
½ dl tomatpure

Bland det hakkede kød med hakket løg, rosmarin og persille.
Form kødet til bøffer og steg dem i fedtstof på en pande.
Krydr med salt og peber.
Tag bøfferne af panden og kog panden af med bouillon eller vand og tomatpure.
Jævn eventuelt.
Kogte kartofler eller løse ris serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her