Logo

Rosmarinkrydret mørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor svinemørbrad
10 g smør
1 spsk olie
½ tsk salt
½ tsk peber
250 g champignoner

Sauce:
1 dl tør vermouth
2 dl cremefraiche 38%
½ tsk majsstivelse
½ grønsagsbouillonterning
1 spsk friskhakket rosmarin
salt
peber
10 grønne oliven med piment

Puds mørbraden fri for sener og hinder og skær den i ca. 2 cm tykke skiver,. Varm smør og olie op på en pande, og brun hurtigt mørbrad skiverne. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden og hold det varmt under folie. Skær svampene i halve og svits dem gyldne på panden. Rør creme fraîche og majsstivelse sammen og hæl det på stegepanden sammen med vermouth, bouillon og rosmarin. Smag saucen til med salt og peber. Læg mørbradskiverne ned i saucen, og varm dem forsigtigt igennem. Halver de grønne oliven og drys dem over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her