Logo

Roulade 12 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 roulade /8 portioner:
3 æg str. L
60 g kartoffelmel
½ glas god marmelade (200 g)
125 g sukker
60 g hvedemel
1 tsk bagepulver
 
Pisk æggene luftige og stive med sukkeret.
Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen.
Fordel dejen jævnt på en bageplade med bagepapir og bag rouladebunden i ovnen ved 210°C i 8-10 minutter.
Vend kagen ud på et stykke suk­kerdrysset papir, træk bagepapiret af og smør/plantemargarine mar­meladen på.
Rul straks kagen sammen til en roulade og lad den afkøle.
 
Energi pr. portion: 889 kJ/213 kcal  Protein: 7% Fedt: 11,9% Kulhydrat: 81,1%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her