Logo

Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Roulade af spinat, mozzarella og oliven med champignoncreme

200 g grønne oliven

1 plade butterdej

1 pakke frisk mozzarella

1 pose frisk spinat

1 pakke champignon

1 dl rødvin

1 stk citron

100 g cremefraiche 38%

1 spsk dijonsennep

 
Udsten oliven og skær dem i skiver.

Udrul butterdejen til en firkant på 15 x 15 cm.

Kom mozzarella og skyllet spinat på halvdelen af dejen.

Oliven kommes over hele dejen.

Rul forsigtigt det hele sammen som en pølse og bag den i en forvarmet ovn på 180°C i 25 min.

Svampene koges i rødvinen indtil vinen er absorberet.

Når svampene er kolde, blendes de i en blender og cremefraiche, citronsaft og sennep tilsættes.

Rouladen serveres med champignoncremen til.

 

Tips: Du kan bruge grønsagsbouillon eller ½ bouillon og ½ balsamico eddike i stedet for rødvin til champignoncremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her