Logo

Roulade med nougat - glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
100 g sukker
50 g kartoffelmel
1 tsk bagepulver
200 g blød nougat
50-75 g letbitter chokolade

Kom dejen i bradepande og bag ved 220-230°C i 6-8 min.

Vend straks kagen ud på sukkerdrys set bagepapir.

Tag nougaten direkte fra kølskabet.

Skær det i tynde skiver med en ostehøvl og fordel det ud over den varme roulade.

Rul den sammen og afkøl den.

Pynt med smeltet chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her