Logo

Rugbrødssandwich i salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrødssandwich i salat

Blandet salat:

100 g renset rucolasalat

1,5 liter fintstrimlet salat, (ca. 250 g) fx romaine eller kinakål.

5 gulerødder i halve skiver (ca. 200 g)

1 gul peberfrugt i små strimler (ca. 125 g)

Dressing:

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk vand

1 spsk vindruekerneolie

½ tsk sukker

1 dijonsennep

lidt fint salt og friskkværnet peber

Rugbrødssandwich:

8 skiver groft rugbrød (ca. 440 g)

4 tsk dijonsennep

1 skalotteløg i ringe (ca. 35 g)

8 skiver kogt, røget skinke (ca. 100 g)

8 skiver mellemlagret ost 6% (10+) (ca. 100 g)

 

Blandet salat: Riv rucolasalaten i mindre stykker og bland den sammen med resten af ingredienserne til salaten.

 

Dressing: Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.

 

Rugbrødssandwich: Smør de 8 skiver rugbrød med sennep.

Læg dem sammen, 2 og 2, om løg, skinke og ost.

Rist rugbrødssandwichene i en sandwichtoaster i ca. 2½ min. eller til rugbrødet er sprødt.

Ved serveringen:

Vend dressingen i den blandede salat og anret den i et stort, fladt fad.

Del rugbrødssandwichene diagonalt to gange, så der bliver 16 små trekanter og stik dem ned i salaten. Server straks.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her