Logo

Rullesteg af kylling - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fed hvidløg
100 g svesker
150 g appelsin
1 tsk salvieblade
600 g kylling

Køb en stor kylling og skær brystfileterne af uden at skære dem fra
hinanden. (Brug resten af kyllingen til suppe).
Krydr kødsiden af kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og salvie og
læg appelsinskiver i mellem. Kom kyllingen brystet i pose til næste dag.

Giv sveskerne et opkog i ½ dl vand, dryp dem af i en sigte og skær dem
stykker. Erstat appelsinstykkerne med svesker og snør brystet sammen til
en rulle. Steg det 30 min. ved 220 º, eller til saften er klar, når
man stikker i det med en kødnål.

Giv det evt. et par minutter under
grillen, hvis skindet ikke har taget farve. Lad det hvile 10 min. før
det skæres ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her