Logo

Rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 stk

50 g smør/margarine
2 ½ dl mælk
30 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 8 dl (500 g) hvedemel
Desuden:
1 æggehvide
evt. birkes

Smelt smørret i en kasserolle. Hæld mælken i og opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og hvedemel og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve 1 time.
Ælt atter dejen og del den i 16 stykker, der formes til boller og sættes på en smurt plade.
Lad boller efterhæve ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med æggehvide og evt. drysses med birkes.
Bag rundstykkerne i en varm ovn ved 220ºC i ca. 15 minutter.
Rundstykkerne er fryseegnede. Pak dem i plastposer når de er kolde.
De tøs op i ovnen ved 170ºC i ca. 10 minutter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her