Logo

ukrainsk Bondebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
½ l lunkent vand
½ l kærnemælk
6 tsk salt
500 g sigtemel
900 g hvedemel
(friske krydderurter kan tilsættes, efter behag)

Alt blandes (husk: gær og vand, først) og røres i ca. 10 minutter.
Hæver tildækket (evt. film) i 1 ½ time.
Slåes ned, og formes til et rundt brød eller til to aflange.
Efterhæver på plade, tildækket med klæde, i 20 minutter.
Bages ved 200ºC i 35-40 minutter og "nej" det skal ikke pensles.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her