Logo

ukrainsk Nytårs Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. rom
5 dl vand
2 fl. rødvin
1 fl. hvidvin
750 g lyst kandis sukker / evt. krystal sukker
1 appelsin
2 citroner
 
Kom sukkeret i en gryde med vandet og bring det i kog.
Skum det. Skyl appelsin og citroner.
Riv skallen og pres saften ud. Hæld saft, reven citronskal, samt vinen i
gryden til sukkerlagen.
Varm det hele op til koge punktet. Rør hele tiden.
Tilsæt rommen.
ukrainsk nytårs punch skal serveres rygende varm i varmfaste glas eller
krus.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her