Logo

ukrainsk rødbedesuppe (Borsjtj)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksetværreb
evt. 1 kraftben
400 g rødbeder
500 g hvidkål
½ selleri
15 g smør
1 krydderbuket (persille, timian, laurbær)
2-3 fedknust hvidløg
salt, peber

Sæt kød og ben over i vand og bring det langsomt i kog. Skum suppen.
Lød kødet simre, til der er halvmørt, ca. 1 time.
Skære rødbederne i meget tynde strimler el. riv dem på den grove side af råkostjernet. Snit hvidkål og selleri fint.
Svits grønsagerne i smør, uden at de bliver brune. - Kom dem i gryden, tilsæt kryddernuket, hvidløg salt og peber.
Lad suppen simre, til kødet er helt mørt, ca. 1 time mere.
Fjern evt. kraftben og krydderbuketten.
Tag kødet op og skær det i strimler el. tern. Læg det tilbage i gryden.
Smag suppen til med salt, peber og evt. hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her