Logo

ukrainsk Tranebær-rødgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tranebær ( alle slags bær kan bruges )
½ tsk kanel
70 g sukker
2 tsk kartoffelmel
3-4 dl vand

Kog bærerne i vand med kanel i 10 minutter.
Pres bærerne med en ske gennem en finmasket sigte.
Hæld saften i en gryde. Tilsæt sukkeret og bring det i kog.
Bland kartoffelmel med lidt koldt vand i en lille skål og hæld blandingen i den kogende saft under omrøring.
Sluk for varmen
Si evt. grøden hvis der er klumper i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her