Logo

Saftfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg, delte
1 spsk sukker
1 tsk Vanille
6 blade husblas
2 dl sød saft

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Æggeblommer, sukker, Vanila og saft røres godt. Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet, smeltes over damp og røres i. Når blandingen begynder at blive jævn, vendes hviderne forsigtigt deri. Fromagen fyldes i en skål og dækkes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her