Logo

Saint Albray tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtedej:
200 g hvedemel
70 g smør
½ æg
½ dl koldt vand
½ tsk salt

Fyld:
150 g kogt røget skinke i tern
125 g Saint Albray i tern
1 ½ dl cremefraiche 18%
1 ½ æg
½ tsk fint revet muskatnød
1 tsk provencekrydderi
Salt og peber

Dejen æltes sammen til en smidig dej.
Den stilles i køleskab i ca. 30 min.
Dejen rulles ud på en bordplade med lidt hvedemel.
En tærteform (ca. 25 cm i diameter) smøres og dejen kommes i formen.
Tærtebunden prikkes med en gaffel.
Skinketern og Aaint Albray tern kommes på tærtebunden. Cremefraiche, æg, muskatnød, provencekrydderi, salt og peber piskes let sammen.
Æggemassen hældes over og tærten bages i ovn ca. 35 min ved 200°C.

Tips: Istedet for skinke kan fx. anvendes kogte gulerødder i tern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her