Logo

Salami-pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g spaghetti
2 hakkede løg
1-2 fed hakket hvidløg
100 g italiensk salami i terninger
Olie til stegning
1 lille squash i terninger
3 gulerødder i terninger
3 stilke bladselleri i skiver
1 ds hakkede flåede tomater (400 g)
2 spsk tomatpuré
1 bouillonterning
1 bundk frisk basilikum
Salt & peber efter smag
12 sorte oliven
 
Svits løg og hvidløg på panden i lidt olie.
Tilsæt grønsagerne og svits yderligere et par min.
Tilsæt tomater og tomatpuré.
Tilsæt den smuldrede bouillonterning og friskhakket basilikum.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt oliven.
Lad ikke blandingen koge for længe. grønsagerne skal være sprød-møre.
Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
Bland sauce, pasta og salami sammen og servér straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her