Logo

Salat a la Niçoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat a la Niçoise

 

Nyd en dejlig salat til aftensmad. Der er masser af fyld i denne salat, så du skal nok blive mæt. Udvid gerne med flere ingredienser se vores Tips nederst.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g grønne bønner

1 dåse artiskokhjerter

125 g cherrytomater (halve)

1 bakke salat (blandet)

1 dåse tunfisk i vand eller olie (200 g)

 

Dressing:

1 skalotteløg (finthakket)

1 tsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

3 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

Nip bønnerne og kog dem 3-4 min. i letsaltet vand.

Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem dryppe-af.

 

Hæld væsken fra artiskokhjerterne og skær dem i halve eller kvarte.

Skyl tomaterne og halver dem.

Skyl og slyng salaten. Hæld væsken fra tunfisken.

 

Pisk dressingen sammen.

 

Fordel salaten på 2 tallerkener.

Vend de øvrige ingredienser sammen med dressingen og fordel dem over salaten.

Server straks med brød til.

 

TIPS: Du kan udvide salaten med fx oliven, hårdkogte æg, kapers, ansjoser, kogte kartofler eller bagte peberfrugter.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her