Logo

Salat af asparges, rucola og balsamico-kogte rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ bdt grønne asparges
100 g rucola
1 hjertesalat
500 g broccoli
2 spsk olivenolie

3 rødløg
4 spsk balsamicoeddike
2 spsk rødvinseddike med hindbær
1 spsk sukker

Pil rødløgene og skær dem i både.
Kom dem i en gryde sammen med balsamico og sukker.
Lad løgene småsimre i 30 minutter.
Rengør aspargesene og skær dem i to dele med et diagonalt snit.
Del broccolien i små buketter.
Blancher først aspargesstykkerne i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter.
Tag dem op og kom dem i iskoldt vand.
Blancher derefter broccolien i det samme vand, ligeledes i 3 minutter.
De må ikke blive for bløde, de er bedst, når der stadig er lidt bid i dem.
Afkøl dem i iskoldt vand.
Lad den rengjorte hjertesalat og rucola forblive i hele blade.
Afdryp rødløgene.
Bland salaterne med broccoli og asparges.
Fordel rødløgene ovenpå og dryp med olivenolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her