Logo

Salat af mange slags tomater med mynte-cremolata og græsk yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En velsmagende salat til fx. lam. Til fire personer.

500 g gule og grønne tomater
1 bæger græsk yoghurt.
Semi-dried tomater:
500 g store cherry- eller blommetomater
havsalt
olivenolie.
Mynte-cremolata:
1 lille bdt finthakket mynte \
2 finthakkede fed hvidøg
2 spsk reven citronskal.

Begynd med de semi-dried tomater, som kan laves i forvejen: Skær tomaterne igennem, læg dem på en plade med bagepapir, drys salt på og stænk olivenolie over. Sæt tomaterne i ovnen ved 125ºC - gerne varmluft - i et par timer.
Skær de øvrige tomater i grove stykker og bland dem med de semi-dried og stænk med olivenolie.
Bland ane ingredienser til cremolataen og drys den over salaten, der serveres med tyk græsk yoghurt og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her