Logo

Salat Babyleave, rød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat Babyleave, rød

 

Babyleaves er ganske unge blade af forskellige salater, som høstes når de er små. De er lige til at blande i salatskålen og findes i forskellige miks.

 

Tips til tilberedning

• Fyld vand i et fad, og vask salaten. Undgå at vaske salaten under rindende vand, da det ødelægger bladene.

• Vend salaten i olie-eddike dressing, og kom revet parmesan over.

• Vend salaten i den varme pasta, og server kødsovs til.

• Brug salaten som pynt på børnenes tallerken, fra de er 1 år. På den måde vænner de sig til det grønne.

 

Vidste du at...

Hvis man lader planten stå efter man har høstet, vil den skyde igen. Man kan altså høste fra den samme plante flere gange.

 

Opbevaring

I køleskab. Prik et par huller i posen som salaten er pakket i, og opbevar den i køleskab. Spis salaten inden for et par dage.

 

I sæson

Maj til Oktober

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her