Logo

Salat med æg og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med æg og rugbrød

 

Lækker frokostsalat med smilende æg og basilikum-mayonnaise. Server ristede rugbrødsstænger til, så du er sikker på at blive mæt.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 7 min. 4 personer

 

#

4 store friske æg

1 bakke små grønne salater med babyspinat

150 g mayonnaise

2-3 håndfulde frisk basilikum

salt og friskkværnet peber

 

Tilbehør:

ristede rugbrødsstænger

*

 

Kog æggene smilende i (7-8 min.) og pil dem.

Skyl og slyng salaten og anret den på 4 tallerkener.

Skær æggene i halve og læg dem på salaten.

Rør mayonnaisen med friskhakket basilikum og smag til med salt og peber.

Dryp den over salaterne.

Server med ristet rugbrød skåret i stænger.

 

Salat med æg og rugbrød

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her