Logo

Salat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion

Artiskokbunde
Hårdkogt æg
Ansjoser
Rejer
Mayonnaise
Hovedsalat
Salatmarinade
Agurker
evt. kapers

På et fad lægges i en krans kogte artiskokbunde. På hver artiskokbund lægges enten et hårdkogt æg farseret med en blanding af ansjoser og æggeblomme eller et æg, hvor blommen er flydende. Ægget skal koges i omtrent tre minutter og derefter afkøles.
På midten af fadet lægges i en lille bunke Rejer overhældt med mayonnaise.
Fadets rand garneres salatstrimler overhældt med en god salatmarinade og pyntet med agurker og evt. kapers.
Denne salat ser smuk ud og er meget velsmagende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her