Logo

Salat med andebryst og auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med andebryst og auberginer

5 berberiandebryster (a ca. 300 g)

1 tsk groft salt

friskkværnet peber

3 auberginer (ca. 1200 g)

3 spsk olivenolie

1½ tsk groft salt

400 g renset blandet salat - fx spinat og egeløvssalat

½ bundt bredbladet persille

1 dåse kogte kikærter

150 g pinjekerner

Dressing:

6 spsk olivenolie

2 spsk friskpresset appelsinsaft

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

1 lille knust fed hvidløg

Pynt: fintstrimlet appelsinskal

 

Rids skindet på andebrysterne, og drys dem med salt og peber.

Steg dem på en pande ved jævn varme, først på skindsiden, til denne er gylden, derefter på kødsiden 16-18 min. i alt.

Pak kødet ind i alufolie og stil det i køleskabet indtil servering.

Skær auberginerne i 8 skiver hver på langs.

Pensl skiverne med olivenolie og steg dem et par minutter på en grillpande.

Drys med salt.

Skyl og tør persille og salat. Befri persillen for stilkene.

Skyl kikærterne i koldt vand og lad dem dryppe af.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.

 

Dressing: Pisk alle ingredienserne sammen og smag til.

Ved serveringen: Skær andebrystkødet i tynde skiver på tværs af fibrene.

Anret salat, persille, kikærter, aubergine og andekød på fade eller tallerkener.

Hæld dressingen over og drys med pinjekerner og appelsinskal og server straks sammen ajvar-fetadip.  Fryseegnet: nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her