Logo

Salat med bagte tomater og syltede rødløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med bagte tomater og syltede rødløg

 

Er du helt vild med syltede rødløg, som kan bruges til meget andet end salater, fx i sandwich, på pizza eller bare sammen med lidt lækkert ost

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 85 min.

 

# Ingredienser

Bagte tomater:

250 g cherrytomater

1 håndfuld oregano, frisk

1 drys salt

 

Syltede rødløg:

2 rødløg

½ dl æblecidereddike

½ dl vand

1 tsk salt

4 spsk sukker

1 nip sort peber

 

Desuden:

150 g rucola

100 g feta

1 spsk olie

*

Halver cherrytomaterne, drys med salt og frisk oregano, og bag dem ved 140 °C i ca. 65-75 min.

Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas.

Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde, og giv det et opkog.

Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i mindst 45 min.

Kom rucola i en skål, og smuldr feta henover

Tilsæt bagte tomater og syltede rødløg.

Smag salaten til med salt og en smule god olie

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her