Logo

Salat med blå ost og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med blå ost og jordbær

En skål frisk salat suppleret med stærke farver fra f.eks radiser, tomater og gulerødder sætter kulør på en dansk sommermiddag. Ved også at »lege« lidt med smagsoplevelsen, de forskellige ingrediensers sprødhed og ved at anrette salaten på store flade tallerkener, bliver salaten til et sandt orgie i sanseindtryk.

 

½ agurk (150 g)
2 gulerødder (150 g)
Mindst 2 slags salat (100 g)
150 g blomkål i små buketter
150 g jordbær i kvarte
50 g små sorte oliven
4 tynde skiver danablu
1 bundt purløg
2 tsk olivenolie
1 tsk balsamicoeddike
4 skiver durumbrød


A. Skær gulerødder og agurk i tynde strimler evt. med en kartoffelskræller.

Det er lettest med en skræller med dobbeltskær.

 

B. Anret salater, strimler af gulerødder og agurk og blomkålsbuketter på 4 store tallerkener.

Fordel jordbær, oliven og purløg på de 4 salater.

 

C. Rør en dressing af olie og eddike, stænk med dressing, lidt salt og friskkværnet peber.

Slut af med 2 halve skiver danablu og durumbrød, der er ristet på en tør pande.


Frugt og grønt pr person: Ca. 150 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her