Logo

Salat med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat med gedeost

Blandede salater
1 fed hvidløg
2 spsk (oliven)olie
25 g gedeost eller flødeost
2 dl fløde
1-2 spsk citronsaft
brødcroûtoner

Skyl salaterne grundigt, og sving dem fri for vand.

Pluk dem groft, og anret på et fad.

Pil hvidløget, del feddene, og kog dem i letsaltet vand i ca 1-2 min.

Hæld vandet fra, og steg dem gyldne på en pande i en anelse olie.

Rør gedeosten sammen med fløde og citronsaft og smag til med salt og peber.

Hæld dressingen ud over salaten i en tynd stråle og drys med stegte hvidløg, salt, peber og brødcroûtoner.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her