Logo

Salat med grillede, marinerede skinkestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkestrimler
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk olie (gerne en god olivenolie for smagens skyld)
1 spsk akaciehonning
2 spsk hvidvinseddike
5-10 friske salvieblade /alternativt tørret min. en halv tsk
havsalt og friskkværnet sort peber
1 bk. salatblanding
150 g sukkerærter
1 bdt friske grønne asparges
1 orange peberfrugt

Skinkestrimler marineres i min. 30 min. i en blanding af tomatpuré, olivenolie, akaciehonning, hvidvinseddike, finthakket salvie samt salt og peber, hvorefter de grilles 2-3 min. på hver side.
Salat og grønsager skylles grundigt, tørres og rives/skæres i mindre stykker og blandes med de grillede skinkestrimler.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her