Logo

Salat med kartoffel og mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Kartofler (Vælg en kogefast type og små kudde)
2 små tomater
1-2 stk Forårsløg
1 stk Rødløg
½ Mangofrugt (Vælg en frugt, der er moden, men fast i kødet)
50 g Fetaost

Dressing:
2 spsk Olie
2 spsk Kryddereddike
2 spsk Vand
Salt
Peber

Kartoflerne koges med skræl, skylles med koldt vand og pilles. Kog evt. kartoflerne dagen før.
Grøntsagerne skylles og snittes:
Tomaterne udskæres i tynde både, løgene skæres i ringe. Mangofrugten halveres uden om stenen. Skær den halve frugt ud i tern.

Kartoflerne skæres i skiver og blandes med de udskårne grønsager og fetaost.
Dressingen rørres, smages til med krydderier og fordeles over salaten.
Serveres med brød og evt. kød eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her