Logo

Salat med pebermakrel og brødcroutoner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

1 pebermakrel
1 bdt radiser
1 dansk salathoved
½ romainesalat eller anden salattype
2 skiver daggammelt brød
2 æg, hårdkogte
olie
salt og peber
purløg
1 lille bæger cremefraiche 18%
½ ds revet peberrod

Fjern skindet fra makrellen og del den i mundrette stykker.Skær brødet i tern og rist dem gyldne på en tør pande. De færdige croutoner vendes med lidt olivenolie og evt. lidt presset hvidløg. De skyllede og tørrede salatblade arrangeres på et fad. Skær radiserne over på langs og del æggene i kvarte. Fordel alle ingredienserne over salatbladene. Rør creme fraichen med revet peberrod og evt. salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her