Logo

Salat med røget laks og fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:

2 tsk dijonsennep

1 tsk sukker

1 dl olivenolie

2 spsk citronsaft

Salat:

2 fennikelknolde

2 spsk frisk purløg

2 spsk frisk dild

200 g røget laks

havsalt og peber

Tilbehør:

1 citron

1 pose rucola

4 skiver hvedebrød

 

Dressing: Rør sennep, sukker, olivenolie og citronsaft sammen i en lille skål.
Snit fennikel fint, hak purløg og dild.

Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
Servér salaten på rucola og med ristet brød til.

Skær citronen i både og servér dem som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her