Logo

Salat med valnødder og blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

200 g gode valnødder
2 bdt brøndkarse
2 modne pærer
150 g økologisk blåskimmelost
saften fra 1 moden lime
3-4 spsk jomfruolivenolie
salt og peber

Bræk valnødderne let og rens brøndkarsen. Læg salaten på et smukt fad. Del pærerne i kvarte og fjern kernerne. Fordel dem på fadet og smuldr osten henover. Rør lime med olivenolie, salt og masser af friskkværnet peber. Fordel dressingen henover og server med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her