Logo

Salat smørdampet med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat smørdampet med bacon

 

En god ide til sommerferien. Et let og grønt måltid anrettet på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. Til 4 personer Tilberedningstid: 25 min.

 

#

250 g bacon i skiver

1 stort fast salathoved

10 g smør

1½ dl bouillon

3 dl ærter, friske eller frosne

6-8 små tomater

salt

persille

4 hårdkogte æg

*

1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Hæld baconfedtet væk.

 

2. Læg smørret på panden og svits salaten, der er skåret i ottendedele.

Tilsæt bouillon og ærter og lad grønsagerne snurre i 3 min.

 

3. Hæld tomaterne over med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og flå dem.

 

4. Arranger salat, ærter, bacon og de hele, flåede tomater på en tallerken.

Pynt med halve, hårdkogte æg og drys med persille.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her