Logo

Salattallerken med kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-12 kyllingelår
1 spsk honning (fx. akaciehonning)
1 spsk soja
1-2 courgetter
4 gulerødder
1 agurk
1 ds mandariner eller ananas i stykker
1 stort rødløg
2 dl Cheasy A 38
ca. ½ spsk (oliven) olie
ca. 3 cm. frisk ingefær
revet skal af 1 citron
flydende honning eller sukker
kværnet peber
Tilbehør: brød
 
Tør kyllingelårene og læg dem tæt i et ovnfast fad og drys let med salt (hvis de er frosne behøver de ikke være tøet op først, men beregn længere stegetid).
Pisk honning og soja sammen og hæld det over.
Steg lårene midt i en 180ºC varm ovn ca. 45 minutter. Vend dem af og til og dryp marinaden op over.
Grill dem evt. lige til sidst, så overfladen bliver flot brun.
Vask courgetterne og skræl gulerødderne.
Riv dem groft hver for sig.
En foodprocessor med rivejern er god.
Skær agurken i tynde stave og hak løget fint.
Fordel grønsagerne på 4 tallerkener sammen med de afdryppede mandariner. Skræl ingefæren og riv den fint.
Pisk A38 med olie og smag til med ingefær, citronskal, honning og peber. Server den til salaten og pynt med løg og citronskal.
Giv kylling og brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her