Logo

Salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salsa betyder sauce på spansk, og det kan bruges. både i tortillaer, burritos og alle former for 'wraps' eller som dip. Oprindelig stammer denne sauce fra Mexico.
-
Grøn salsa:
2 store, modne avocadoer
saften af 1 lime eller citron
1 tomat (evt. fra dåse)
1 lille rødløg
2 grønne chilier uden kerner

Grav avocadokødet ud med en spiseske og mos det groft. Hak løg, tomat og chili fint, og bland det i avokadomosen sammen med limesaften.
-
Rød salsa:
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 rød chili uden kerner
1 lille rødløg
3-5 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater uden saft
10-12 basilikumblade
1 ¼ dl olivenolie
saften af 1 lille lime
salt og peber

Hæld alle ingredienserne i en køkkenmaskine. Hak det hele fint. Smag til med salt og peber. Lad saucen trække i køleskabet i et par timer.
-
Salsa med mango
1 moden mango
1 lille rødløg
1 rød chili uden kerner
1 lille stykke agurk
1 dl tomatsaft
1 spsk olie

Skræl mangoen, og skær frugtkødet i tern. Hak løget fint, rens chilien, og hak den fint. Skræl agurken, fjern kernerne, og skær den i små tern. Bland det hele i en skål, hæld tomatsaft og olie ved, og rør rundt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her