Logo

Saltbagt selleri, røde æbler og bagt torsk med glaserede æbleskrog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
1 stang vanilje.
½ dl olie.
½ knolselleri.
4 røde æbler (fx Rød Aroma).
300 g salt.
1 ½ dl æggehvide.
Sukker.
Citronskal og -saft.
1 ½ kg hel torsk eller 600 g torskefilet med skind.
Salt
 
Bland olie og vaniljekorn med -stang og lad trække 1 times tid.
Skræl sellerien, skær i passende stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Skær skrogene fro æblerne, men gem dem til senere.
Læg også æble­stykkerne i det ovnfaste fod.
Bland salt og æggehvide og smør det som et lag ud over selleri og æble, bag ved 200º i 1 time.
Bank soltskorpen af og skrab den bagte "indmad" ud med en ske.
Filetér torsken, men bevar skindet eller brug fileter og krydr med salt.
Bog torsken ved 180º i co. 8 minutter og pil skinnet af.
Karamelliser æbleskrogene gyldenbrune i sukker, citronskal og -saft.
Anret fisken oven på æble-selleriindmaden med de hårdt karamellisere­de æbleskrog ved siden af og dryp vaniljeolie ovenpå.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her