Logo

Saltimbocca med sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca med sennep

4 kalveschnitzler

2 spsk sennep

4 skiver lufttørret skinke

salvieblade

salt og peber

25 g smør til stegning

1 dl tør hvidvin

 

Bank schnitzlerne flade med en kødhammer.

Smør schnitzlerne på den ene side med sennep og læg en skive skinke oven på sammen med et par store salvieblade.

Hold det på plads med en kødnål.

Steg kødet i smør på en varm pande 1-2 minutter på hver side.

Hæld hvidvin ved, kog op og servér med fx pasta og årstidens grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her