Logo

Sambal Goreng Daging

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g Oksekød
3 fed hvidløg
3 cm. ingefær
1 bdt Forårsløg
2 spsk Soyasauce
3 spsk Citronsaft
3 spsk Olie
2 friske chilier

Skær kødet i strimler.
Flæk og rens chilierne og skær dem i tynde strimler.
Skær ½ af forårsløgene i 4 - 5 cm lange strimler. Resten i smalle ringe.
Pres hvidløgsfedene og riv ingefæren.
Varm oline i en wok tilsæt kødet og chilistrimlerne sammen med
ingefæren og hvidløg.
Svits det hele ved stærk varme i 4 - 6 min, mens der røres rundt.
Kom forårsløg strimler og ringe i.
Smag retten til med citronsaft og soyasauce.
Skru ned og steg retten ved middel varme i ca. 4 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her