Logo

Sandart i karry med vandkastanjer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandart i karry med vandkastanjer

800 g sandartfilet

2 spsk fiskesauce

120 g aubergine

1 spsk rød karrypasta

1 dåse kokosmælk (4 dl)

1 dl vand

1 spsk palmesukker

200 g vandkastanjer

2 kaffirlimeblade

 

Skyl sandartfileten, dup den tør, skær den i mundrette stykker, og lad den marinere i 10 min med lidt fiskesauce.

Skyl auberginen, dup den tør, og skær den ud i stykker.

Bland karrypastaen med 2 dl kokosmælk, vand samt revet palme­sukker, og bring det i kog under konstant omrøring.

Tilsæt resten af kokosmælken og auberginestykkerne, og lad det simre sagte i ca. 10 min.

Krydr med fiskesauce.

Tilsæt de godt afdryppede kastanjer.

Kom fiskestykkerne i, og giv dem nogle få min.

Skær kattirlimebladene i fine strimler, vend dem i, og anret det hele i små skåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her