Logo

Sandwich med avocadocreme og røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med avocadocreme og røget laks

 

Den velvoksne sandwich er bygget op lidt som en amagermad, med både hvedebrød og rugbrød. Den sunde "mayonnaise" er rørt af moset avocado og tabascosauce du kan også bruge en anden slags chilisauce, frisk chili, chiliflager eller chili pulver.

Arbejdstid: 20 min. 2 sandwich

 

#

2 avocadoer

½ lime

6-8 dråber tabasco

salt og friskkværnet peber

1 stor tomat

8-10 blade frisk basilikum

1 stor skive rugbrød

2 store skiver groft hvedebrød

2 store skiver koldrøget laks

*

 

1. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skrællen.

Mos avocadokødet med en gaffel eller blend det med limesaft og tabasco til ensartet konsistens. Smag til med salt og peber.

 

2. Vask tomaten og skær den i skiver.

Skyl basilikumbladene og dup dem tørre.

 

3. Smør brødskiverne med avocadocremen gem lidt af cremen.

 

4. Læg en skive laks på en smurt skive hvedebrød og læg en skive tomat og basilikumblade på.

Læg en skive smurt rugbrød oven på.

Læg den sidste rest af avocadocremen i et lag på rugbrødsskiven, og derefter en skive laks, tomatskiver og basilikum.

Læg den sidste skive hvedebrød med avocado på oven på fyldet.

Pres brød og fyld let sammen og del hele herligheden midt over til to sandwich.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her