Logo

Sandwich med torskerognssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandwich med torskerognssalat 2

Torskerogn til både sandwich, bruschetta, rugbrød, forret og salat

 

En dåse helt almindelig torskerogn kan røres til et meget lækkert sandwichfyld, som også smager godt på rugbrød. Der er også vitaminer i frisk torskerogn, som kaldes "bukser"

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 dåse torskerogn (200 g)

2-3 tsk citronsaft

1 dl kvark, fromage frais eller cremefraiche

2 tsk kapers

2 forårsløg

persille, dild og/eller karse salatblade

4 skiver fiberrigt sandwichbrød

salt og peber

*

Mos torskerognen sammen med citronsaft og kvark, fromage frais eller cremefraiche.

Tilsæt kapers, fintsnittede forårsløg og finthakkede krydderurter.

Smag til med salt og peber.

Anret torskerognssalaten mellem let ristet brød med skyllede salatblade.

 

Tips: Torskerognssalaten kan også serveres som en forret på bruschetta eller i en salat.

Du kan også bruge nykogt frisk torskerogn - det bliver det bare bedre af.

 

Sandwich med torskerognssalat 2

Se hvordan du koger frisk torskerogn


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her