Logo

Sannes skønne og luftige boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g gær
0,5 l mælk
6 spsk sukker
1 tsk salt
100 g smør (Kærgården)
800 g hvedemel

Gæren udrøres i den lunkne mælk og smørret ( Kærgården ! ). De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes til der er blank og smidig. Dejen dækkes med et klæde og stilles til hævning et lunt sted i 30 min. Dejen formes til boller, der sættes på en plade med bagepapir og efterhæver i 30 min. Bollerne pensles med æg og bages i en 200ºC varm ovn i ca. 15 min.
Bages der en stor portion, som er tiltænkt fryseren, skal de pakkes i lufttætte poser med det samme de er kolde og derefter i fryseren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her