Logo

Sarah Bernard - Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mørk kogechokolade
1 pose makroner
4 dl fløde
Chokolade til overtræk
 
Fløden og ckololaden smeltes langsomt sammen i en gryde.
Stilles koldt og piskes indtil flødeskumskonsistens opnås.
Med en ske sættes ønskede mængde chokoladeflødeskum på makronen og
overtrækkes med mørk chokolade.
Drys med violer.


Tips: Istedet for alm Sarah Bernard, kan man tilsætte lidt mint essens,
appelsinskal, kokosolie, eller div. likører ved fløden, for at få anderledes og spændende varianter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her