Logo

Sart sommermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sart sommermarmelade

150 g sukker evt. rørsukker

 

Mos bær og sukker sammen, og lad det stå lidt, til sukkeret opløser sig.

Da marmeladen ikke er varmebehandlet eller tilsat konserveringsmiddel, er holdbarheden meget kort.

Opbevar den køligt, og spis den i løbet af et par dage.

Brug den også på yoghurt eller i pandekager.

 

 

Der er mange muligheder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her