Logo

Sauce au vin blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skalotteløg
25 cl hvidvin
3 spsk fiskefond i pulver
20 cl cremefraiche
1 æggeblomme
½ citron
salt, cayennepeber
 
Udrør fiskefondpulveret i hvidvinen, hæld det i en gryde og bring det i kog. Kom de hakkede skalotteløg i og lad saucen koge ind i 10 minutter.
Filtrer saucen og lad den koge 3 minutter med halvdelen af creme fraichen.
Bland æggeblommen med resten af creme fraichen og tilsæt denne under
piskning.
Tag saucen af varmen og krydr med salt, cayennepeber og en smule
citronsaft.
 
Tips:

Passer til stegte, pocherede eller grillede fisk i fileter, skiver eller hele.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her